Ze szkoleń najchętniej korzystają profesjonaliści, tak samo jak najintensywniej trenują wybitni sportowcy! Bark szkoleń jest jednoznaczny z brakiem rozwoju lub stagnacją.
Umieszczenie treści merytorycznych w materiale filmowym zdecydowanie poprawia dostępność szkolenia i znacznie obniża jego koszty.
Film ten jest przeznaczony dla kierowników i pracowników stoisk mięsno – wędliniarskich. W trakcie pond 1,5 godzinnej projekcji porusza najbardziej kluczowe zagadnienia z zakresu ekspozycji towarów w ladzie.
Uczestnicy tej multimedialnej formy szkolenia posiądą i pogłębią niezbędną wiedzę z zakresu towaroznawstwa produktów mięsnych z uwzględnieniem ich przydatności kulinarnej.
Nauczą się w jaki sposób przygotować poszczególne wyręby mięsa wieprzowego i wołowego do ekspozycji w ladzie. Poznają sposoby przygotowania poszczególnych elementów tuszki kurczęcia do sprzedaży, tak aby uzyskać maksymalnie wysoki efekt ekspozycyjny. Dowiedzą się także jak zorganizować ekspozycję mięsa i wędlin aby w maksymalny sposób ułatwić konsumentom proces zakupów oraz wizualnie uatrakcyjnić eksponowane towary. Film można oglądać w całości lub wybrać poszczególne sceny.
Film ten można nabyć za cenę 199 zł netto + koszty wysyłki.
Płatne przelewem lub za zaliczeniem pocztowym.
Telefon kontaktowy: 664-490-277